Du er landet på Grillmåtte.dk, det helt rigtige sted at finde Stabilotherm grillrist. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stabilotherm grillrist tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stabilotherm BBQ Grillrist, Large

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Handelshuset Aulum.

Her kan “Stabilotherm BBQ Grillrist, Large” fås til 279,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Svenske Stabilotherm har her lavet en smart grillrist i stor udgave.  Grillristen er holdbar og produceret i rustfrit stål så den er nem at rengøre og kan holde til varmen over bål.  Den kommer med ben som kan klappes sammen så den ikke fylder ret meget…

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

2: Stabilotherm BBQ Grillrist, Small

Sidste produkt på vores liste er Stabilotherm BBQ Grillrist, Small som vi har fundet til 119,- hos Handelshuset Aulum.

Forhandlerens beskrivelse:
Svenske Stabilotherm har her lavet en smart lille grillrist i lille udgave.  Grillristen er holdbar og produceret i rustfrit stål så den er nem at rengøre og kan holde til varmen over bål.  Den kommer med ben som kan klappes sammen så den ikke fylder re…

Se hos Handelshuset Aulum ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stabilotherm grillrist i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stabilotherm grillrist:

Dyreste Stabilotherm Grillrist på listen er Stabilotherm BBQ Grillrist, Large fra Handelshuset Aulum med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Grillrist er Stabilotherm BBQ Grillrist, Small som du kan købe for 119.00 hos Handelshuset Aulum. Forskellen på de to priser er 160 kr. – de 2 Stabilotherm Grillrist vi har fundet koster i gennemsnit 199 kr.
Ovenstående Stabilotherm Grillrist data og priser er hentet fra 2 butikker (Handelshuset Aulum, Outdoorstore). Alle Stabilotherm Grillrist tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillrist guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillrist blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillrist: