Du er landet på Grillmåtte.dk, det helt rigtige sted at finde grillpande. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle grillpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gense Le Gourmet grillpande med jernhåndtag

Første anbefaling på listen er fra mærket Gense.

Det bedste tilbud på “Gense Le Gourmet grillpande med jernhåndtag” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 356,-

Forhandlerens beskrivelse:
Med en lækker grillpande som denne fra Genses Le Gournet-kollektion er du sikret en sprød stegeskorpe hver gang, du laver mad.
Grillpandens riller er nemlig ikke kun til for at give din bøf flotte striber, for deres primære formål er faktisk at sørge for,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Zwilling Forte grillpande 28 cm.

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Zwilling Forte grillpande 28 cm. til kun 725,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forte grillpande fra Zwilling, som har jævn og effektiv varmefordeling, så du kan opnå optimal grilning af dine bøffer, grøntsager og meget mere.
Grillpanden måler 28 x 28 cm. og er fremstillet af aluminium. Derudover har panden Duraslide Ti-X non-stick b…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: De Buyer Lyonnaise Carbone Plus grillpande, 30 cm.

Næste anbefaling er “De Buyer Lyonnaise Carbone Plus grillpande, 30 cm.”.

Dagens bedste tilbud på “De Buyer Lyonnaise Carbone Plus grillpande, 30 cm.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få de lækre grillkanter på din bøf eller grøntsager uden at skulle have gang i en grill. Denne grillpande er udført i kulstål, som bliver bedre, jo mere du anvender det og den afgiver tilligemed sundt jern til din mad.
Materialet giver en optimal varmefor…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Denby Natural Canvas Grillpande 25 cm

Sidste produkt på vores liste er Denby Natural Canvas Grillpande 25 cm som vi har fundet til 971,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav lækre og sundere retter på denne fede Natural Canvas grillpande fra Denby.
Panden er fremstillet i støbejern, der er kendt for sine gode varmeledende egenskaber.
Pandens grillmønster sørger ikke blot for, at maden kommer til at se flot ud, den forseg…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste grillpande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse grillpande:

Dyreste Grillpande på listen er NAC Multi Cocotte – Grillpande fra Biopejs Shop med en pris på 1899.00. Billigste udvalgte Grillpande er Day Grillpande – 28x28cm som du kan købe for 109.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 1790 kr. – de 4 Grillpande vi har fundet koster i gennemsnit 11493.9 kr.
Ovenstående Grillpande data og priser er hentet fra 22 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Davidsenshop.dk, Capida.dk, Satana.dk, Gourmetshoppen.com, Elgiganten, Coop.dk, Hjemmets, Emmalys, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, GrejFreak.dk, Biopejs Shop, Campstuff, Homeshop.dk, ScandiHills.dk, Toolworld.dk, Plusshop.dk, Pejsen.com, Erling Christensen Møbler, Gucca.dk). Alle Grillpande tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillpande blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillpande: