Du er landet på Grillmåtte.dk, det helt rigtige sted at finde Muurikka grillrist. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muurikka grillrist tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muurikka Rund grillrist 40 cm.

Sidste produkt på vores liste er Muurikka Rund grillrist 40 cm. som vi har fundet til 258,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte grillrist på 40 cm. fra Muurikka hjælper dig, når du skal lave mad på grill eller over bål. Du lægger råvarerne ind imellem gitrene og så har du styr på det, så det ikke smutter ned i gløderne eller grillen, når du skal flytte og vende det.
R…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Muurikka grillrist i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Muurikka grillrist:

Dyreste Muurikka Grillrist på listen er Muurikka Rund grillrist 40 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 258.00. Billigste udvalgte Grillrist er Muurikka Rund grillrist 40 cm. som du kan købe for 258.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Muurikka Grillrist vi har fundet koster i gennemsnit 258 kr.
Ovenstående Muurikka Grillrist data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Muurikka Grillrist tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillrist guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillrist blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillrist: