Du er landet på Grillmåtte.dk, det helt rigtige sted at finde De Buyer grillpande. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle De Buyer grillpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: De Buyer Lyonnaise Mineral B Grillpande 32 cm.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “De Buyer Lyonnaise Mineral B Grillpande 32 cm.” fås til 620,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt til en saftig bøf eller gode grøntsager.
Med denne grillpande fra De Buyer får du de lækre stegeriller, som du kender det fra en grill. Denne model i Lyonnaise Mineral B serien har en jævn varmefordeling og er udført i et materiale, som kun bliver…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: De Buyer Lyonnaise Carbone Plus grillpande, 30 cm.

Sidste produkt på vores liste er De Buyer Lyonnaise Carbone Plus grillpande, 30 cm. som vi har fundet til 399,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Få de lækre grillkanter på din bøf eller grøntsager uden at skulle have gang i en grill. Denne grillpande er udført i kulstål, som bliver bedre, jo mere du anvender det og den afgiver tilligemed sundt jern til din mad.
Materialet giver en optimal varmefor…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste De Buyer grillpande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse De Buyer grillpande:

Dyreste De Buyer Grillpande på listen er De Buyer Lyonnaise Mineral B Grillpande 32 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 620.00. Billigste udvalgte Grillpande er De Buyer Lyonnaise Carbone Plus grillpande, 30 cm. som du kan købe for 399.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 221 kr. – de 2 De Buyer Grillpande vi har fundet koster i gennemsnit 509.5 kr.
Ovenstående De Buyer Grillpande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle De Buyer Grillpande tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillpande blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillpande: