Du er landet på Grillmåtte.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill grillrist. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill grillrist tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dangrill Flex grillrist

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Dangrill Flex grillrist” fås til 199,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få et professionelt mønster på bøfferne med denne grill flex steakrist fra Dangrill. Steakristen har en diameter på 30 cm, hvilket giver plads til flere bøffer på én gang.
Risten lægges blot på grillen, bøfferne lægges på og når de bliver taget af risten…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Dangrill grillrist Ø57 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Dangrill grillrist Ø57 cm til kun 299,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dangrill grillrist Grillristen fra Dangrill passer i kuglegrill med diameter på Ø57 cm. Grillristen er med hådtag i hver side samt hul i midten der passer til Dangrill Grill Flex system der omfatter bl.a wok, støbejernspande, steakrist m.m….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Dangrill Grillrist Med Hul t/57cm Kuglegrill

  • Dagens pris: 349,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Dangrill

Næste anbefaling er “Dangrill Grillrist Med Hul t/57cm Kuglegrill”.

Dagens bedste tilbud på “Dangrill Grillrist Med Hul t/57cm Kuglegrill” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Grillrist som passer til kuglegril str: 57 cm. Kommer med hul i midten, som er en del af Grill Flex systemet, som åbner op for et væld af tilbehør.
Den har håndtag i hver side og en reel str.
på: Ø53,5 cm.Gitter tykkelse: 5 mm….

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Grillrist til 57cm kuglegrill Dangrill

  • Dagens pris: 349,- kr.
  • Fundet hos Toolworld.dk
  • Mærke: Dangrill

Produkt nummer 4 på vores “Dangrill grillrist-liste” er Grillrist til 57cm kuglegrill Dangrill som du lige nu kan købe for 349,- hos Toolworld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Krombelagt grillrist til 57cm kuglegrill med håndtag i hver side …

Se hos Toolworld.dk ❯❯

5: Grillrist med hul t/57cm kuglegrill Dangrill

  • Dagens pris: 349,- kr.
  • Fundet hos Toolworld.dk
  • Mærke: Dangrill

Sidste produkt på vores liste er Grillrist med hul t/57cm kuglegrill Dangrill som vi har fundet til 349,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Grillrist med hul til 57cm kuglegrill med håndtag i hver side. Passer til Grill Flex System og har hul for indsats i midten …

Se hos Toolworld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dangrill grillrist i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dangrill grillrist:

Dyreste Dangrill Grillrist på listen er Dangrill Grillrist Med Hul t/57cm Kuglegrill fra Proshop.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Grillrist er Dangrill Flex grillrist som du kan købe for 199.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 149.05 kr. – de 5 Dangrill Grillrist vi har fundet koster i gennemsnit 309.38 kr.
Ovenstående Dangrill Grillrist data og priser er hentet fra 4 butikker (Davidsenshop.dk, KitchenOne.dk, Proshop.dk, Toolworld.dk). Alle Dangrill Grillrist tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillrist guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillrist blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillrist: