Du er landet på Grillmåtte.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill grillpande. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill grillpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dangrill Flex grillpande

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Dangrill Flex grillpande” fås til 299,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gourmet tilberedninger på terrassen med Dangrill Flex grillpande Dangrill Flex grillpande er til dig, der ønsker at tilberede lækre og spændende måltider.
Du kan med fordel anvende grillpanden til tilberedninger, der ellers ville være udfordrende at grill…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Dangrill Perforeret grillpande

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Dangrill Perforeret grillpande til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Til de helt små elementer på grillen såsom rejer, muslinger eller skårede grøntsager er det ikke altid sagen med en grillrist.
Med denne perforerede grillpande fra Dangrill kan du både sørge for, at dine atlanterhavsrejer ikke ender hos grillens kul og ti…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Grillpande m/ aftageligt håndtag Dangrill

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • Fundet hos Toolworld.dk
  • Mærke: Dangrill

Sidste produkt på vores liste er Grillpande m/ aftageligt håndtag Dangrill som vi har fundet til 149,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Deffolon non-stick belagt grillpande med aftageligt håndtag…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dangrill grillpande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dangrill grillpande:

Dyreste Dangrill Grillpande på listen er Dangrill Flex grillpande fra Davidsenshop.dk med en pris på 299.95. Billigste udvalgte Grillpande er Dangrill Perforeret grillpande som du kan købe for 149.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 150.95 kr. – de 3 Dangrill Grillpande vi har fundet koster i gennemsnit 199.32 kr.
Ovenstående Dangrill Grillpande data og priser er hentet fra 4 butikker (Davidsenshop.dk, KitchenOne.dk, Proshop.dk, Toolworld.dk). Alle Dangrill Grillpande tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillpande blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillpande: